Divines Hoppkaniner

Foto: Emilia Lundblom

Foto: Ellie Söderholm & Nikki Salmelin

Shimmer´s Unicorn Fur

Smeknamn: Iris

Född: 19-07-08

U: Forjoy´s Ruby Cirkle

E: Maxim´s Ch Such A Flirt


Rak: Lätt 2p

Krok: Lätt 1p

Höjd: eje (för ung)

Längd: eje (för ung)


Iris är min lilla gosegris som precis fattat grejen med hoppning. Snabbt går det över alla hinder och jag ser verkligen fram emot att se hur långt hon kan ta sig! Hon är nog den mest nyfikna lilla kanin som jag träffat. Hela tiden ska hon hitta på med nya tokigheter och man får sig alltid ett leende på läpparna när man ser henne!


Lavendulas Ivory Blue

Smeknamn: Fideli

Född: 18-06-26

U: Miss Pinky´s Ch Chocolate Chip

E: Pralinens Ch eye Catcher


Rak: Elit

Krok: Elit

Höjd: eje 1p

Längd eje 1p


Fideli är min ögonsten. Hon har rusat upp i klasserna och är redan elitklassad i både rak och krok. Hon är verkligen min vapendragare som vet exakt vad hon ska göra ute på banorna. Det är bara att släppa och springa efter och hon sköter sitt. Hemma kan hon få lite humör när hon brunstar som värst. Men 99% av tiden är hon världens gosegris som älskar att pussas. Ser fram emot att se vart hon kan ta sig!

Gillbos* Lorry

Smeknamn: Nicke

Född: 17-04-19

U: Gillbos* Trixie

E: Gillbos* Lorenzo

Tävlar ej


Nicke är min lilla gosegris. Han skulle aldrig göra någon illa och lever lyxliv tillsammans med sin sambo Iris. Han kommer ut och skuttar lite över mini då och då men oftast är det haghäng som gäller! Nicke är världens snällaste och vem som skulle kunna hantera honom. Han har en liten extra plats i mitt hjärta!